Hvem er Mainshock Digital?

Mainshock Digital er et etmandsfirma, der tilbyder rådgivning og praktisk hjælp med et stort valg af digitale muligheder. Jeg arbejder sammen med andre udvalgte virksomheder for at levere den bedste rådgivning og det bedste produkt til dig. 

Jeg har mange års erfaring med produktion og kommunikation til internet, tv og magasiner og har arbejdet professionelt med digital kommunikation og indhold siden 2003. Her har jeg bl.a. arbejdet for TV 2, DR og Benjamin/Bonnier, hvor jeg har produceret digitalt indhold i forlængelse af brands som Aftenshowet, Danmarks Indsamling, Vild med Dans, M! og  Woman. 

For få år siden skiftede jeg fra DR til butikskæden Faraos Cigarer for at afprøve mine kompetencer i en kommerciel kontekst. Jeg har i en knap treårig periode haft ansvaret for Faraos Cigarers digitale tilstedeværelse og virksomhedens webshop Faraos.dk. 

I løbet af knap tre år er butikkens omsætning fordoblet, ja sågar tredoblet i perioder, hvilket svarer til et tocifret millionbeløb.

Ligger Mainshock Digital ikke inde med de nødvendige kompentencer, så har virksomheden et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan hjælpe.