fbpx

Priser

For nogle kunder er prisen på en vare ligegyldig, og for nogle kunder er prisen det altafgørende. Når jeg producerer indhold, bygger hjemmesider, redigerer video eller nogle af de mange andre ting, som jeg kan tilbyde at hjælpe med i min virksomhed, så prøver jeg dog at finde en balance, hvor både du og jeg føler, at prisen er fair.*

Den rette pris til den rette opgave

Jeg har derfor heller ikke en decideret prisliste, som du kan kigge på her. Jeg vil gerne sørge for, at vi tager udgangspunkt i dit unikke behov, så vi kan finde den helt rette løsning – til den rette pris. Ringer du eller skriver du til mig her, så sørger jeg for at kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan tale om, hvad du gerne vil have – frit og uforpligtende.

Invester i opmærksomhed

Du skal dog have i mente, at jeg i stor grad prøver at skabe resultater, hvor løsningen ikke bare er en kedelig metervare. Hvis du vil have opmærksomhed om dit produkt eller service, så skal du også ville investere i det. Uden viljen til at investere, forsvinder dit produkt i mængden af kedelig forudsigelighed.

Kontakt

Kontakt mig i dag, så jeg kan hjælpe dig med at gøre indtryk.

Bemærk

Jeg vil gerne sikre dig en fair pris, men jeg er ikke interesseret i at konkurrere på prisen imod virksomheder, der f.eks. sælger en hjemmeside for en dagsløn.  Man kan godt lave en hjemmeside på en dag, men resultatet bliver også derefter.